Velkommen til tur og kultur i Østre Skogbygd 6. juni

Publisert: 24.04.17

Nyhetsbilde

Turistforeningen og historielaget i Løten arrangerer fellestur til Stensåsen i forbindelse med turistforeningens tirsdagstramp. Turen starter ved Olahuset i Østre Skogbygd, via Tjernlisetra og Totbergtjernet til Stensåsen, hvor en ny informasjonstavle om Finneinnvandring, Stensåsen og Stensåsknivene skal innvies.Ivar Stensåsen er turleder.
Turen går fra Olahuset kl 18.30 presis. Det tar ca. fem kvarter å gå til Stensåsen, og innvielsen skal skje ca. kl 20.00.
De som ønsker å kjøre opp til Stensåsen, kan møte ved Stendammen kl 19.30, så blir det felleskjøring derfra. Bompenger kr 50 betales på mobil.
Ta gjerne med kaffe og noe å bite i til matpause før innvielsen
Spørsmål om turen kan rettes til Ivar Stensåsen, tlf 97655797, eller Arne Rom/Inger Marie Dons Jensen, tlf 97019432.
Alle er hjertelig velkomne!